Redizajn web stranica ? Da ili NE

Redizajn web stranica ? Da ili NE


Trebate li redizajn web stranica ?

Ako ste si ikad postavili pitanje dali trebate redizajn web stranice, odgovor je u 99 % slučajeva DA.

Zašto ?

Na pitanje zašto, odgovor je također jednostavan, tehnologija napreduje, trendovi web dizajna se mijenjaju, a ako želite ostati u trendu nemojte dozvoliti da Vam stranica izgleda kao da je Vaša tvrtka prestala postojati.

Nemojte biti jedni od onih tvrtki koje misle da je izrada web stranica jednokratna investicija !



Pokažite sami sebi a i vašim sadašnjim te budućim klijenti da uvijek želite pratiti trendove i ne izgledati staromodno, Vaši klijenti cijenit će Vas kao tvrtku više nego da imate staromodnu stranicu koja više odbija klijente ili kupce nego ih privlači.

Izrada nove web stranice i privlačan web dizajn

Nemojte dopustiti da se Vaši posjetitelji na stranici i mogući kupci teško snalaze na stranici, najnoviji trendovi web dizajna omogućuju posjetiteljima veću interaktivnost i što je najvažnije prilagođenost web stranica mobilnim uređajima i tabletima.

Sigurnost prije svega

Sigurnost iz dana u dana je sve važniji čimbenik online poslovanja, nemojte dozvoliti da Vaša stranica bude podložna hakerskim napadima, nemojte dozvoliti da vaši potencijalni kupci i posjetitelji web stranice ne mogu doći do Vas ili ne daj bože da ih na stranici dočeka neprimjetan sadržaj. Sigurnost informacijskih sustava je bitan faktor a nekad i presudan za Vaše poslovanje, stoga zahtijevajte da Vaše stranice budu sigurne i uvijek dostupne.

Izrada CMS web stranica

Izrada CMS web stranica jedan je od nezaobilaznih stvari današnjice, nemojte dozvoliti da Vam netko svaku manju izmjenu naplaćuje ako te iste izmjene možete na modernim web stranicama napraviti sami i to u samo par minuta. Uvijek zahtijevate da Vaše stranice imaju CMS sustav, kako bi mogli sadržajem upravljati sami.

Lijepa, pregledna i brza web stranica može značiti razliku između dobivanja klijenta i kupca ili izgubiti istog !

Zatražite nas ponudu za redizajn Vaše web stranice već danas i ne dozvolite da vaši potencijalni klijenti bježe od vas

Zatražite ponudu već danas


Želite li ponudu? Nazovite nas +385 1 7899 620

Ponudu je moguće zatražiti putem e-maila info@extremeit.hr ili klikom na gumb ZATRAŽI PONUDU

Zatraži ponudu