Digitalni marketing

Precizno targetiranja ciljane skupine za koju je proizvod namijenjen.

Internet marketing ili Online marketing je oblik marketinga koji koristi internet za oglašavanje proizvoda i usluga. Prednost internet oglašavanja je najprije daleko niža cijena, a potom mogućnost preciznog targetiranja ciljane skupine za koju je proizvod namijenjen. Oglašivač svakodnevno može pratiti statistiku o posjetiteljima svoje web stranice te kupcima pojedinih proizvoda i usluga.

Internet marketing je moguće pokrenuti u svega nekoliko sati, a rezultati su vidljivi gotovo trenutno. Također ako se vidi da se pojedina investicija ne ostvaruje zadovoljavajući povrat očekivanog moguće je na vrijeme prekinuti kampanju. Najvažniji proces u tome je poboljšanja vidljivosti Vaše web stranice na internet pretraživačima.

Kada se kombiniraju SEO strategije s web razvojem, postoji nekoliko komponenta koje treba riješiti kako bi se postigao cilj uspješnosti. Mi smo ovdje da to odradimo umjesto Vas.

Digitalni marketing
Google Adwords

Google ads ili Google oglasi podižu vašu online prisutnost na veću razinu.

Google Adwords

Google Ads je jednostavan i brzi način visoko pozicioniranog oglašavanja na Google-u na osnovi Cijene–Po-Kliku.

Adwords oglasi prikazuju se iznad ili pored rezultata pretraživanja na Google-u.

Adwords je jedan od najefikasnijih načina oglašavanja, jer sami možete odabrati ključne riječi za koje će Vas tražilica prikazivati visoko pozicioniranog i koliko želite za to platiti. Google oglašavanje radi na način, kada prilikom pretrage netko upiše npr. „klima uređaji“, a Vi se bavite poslom vezanim uz klima uređaje, Vaš oglas će biti istaknut od ostalih koji se bave istim.

Oglas se plaća tek kada netko klikne na Vaš oglas, da bi posjetio Vašu stranicu.

SEO - Optimizacija za internet tražilice

SEO ( Search Engine Optimisation ) - Optimizacija za internet tražilice je proces koji utječe na vidljivost Vaše web stranice na web pretraživačima. SEO može ciljati različite vrste pretraživanja uključujući pretraživanja slika, videa i običnog pretraživanja.

Tražilice su postale ključni dio Online marketinga i kao većina ljudi tu počinje potraga za informacijom, proizvodom ili uslugom. Potencijalni utjecaj na svoje poslovne ciljeve ne smije se podcijeniti i većina prometa na Vaše web stranice dolazi preko internet tražilica kao što su Google, Bing ili Yahoo.

Tvrtka Extreme IT može Vam pružiti vrhunsku optimizaciju web stranica za najpoznatije tražilice i time pridonijeti češćom i više rangiranom pozicijom Vaše web stranice na web pretraživačima.

SEO - Optimizacija za internet tražilice
12
Godina uspješnog poslovanja
320+
Uspješno realizirano projekta
1170+
Zadovoljnih poslovnih korisnika
2.5M+
Prodanih proizvoda preko naših sustava
Vrste digitalnog oglašavanja

Vrste digitalnog oglašavanja
Google Search oglašavanje

Google search oglašavanje je vrsta oglašavanja gdje se vaša stranica pojavljuje na oglasnim prostorima google tražilice. Uglavnom se ti prostori nalaze na vrhu ili na dnu stranice kada posjeitelj pretražuje neki pojam.

Google Display oglašavanje

Google display oglašavanje je vrsta oglašavanja u slikama, odnosno to su oglasi koje se prikazuju pomoću slika ili animacija na određenim stranicama.

Youtube marketing

Youtube marketing je vrsta oglašavanja gdje prikazujete svoju reklamu na početku nekog videa koji korisnik pretražuje pomoću Google-a a usko je vezan za vaš interest.

Facebook Marketing

Facebook marketing je vrsta marketing koja koristi Facebook kao platformu oglašavanja. Dobra strana Facebook marketinga je što se usko može targetirati.

Želite li ponudu? Nazovite nas +385 1 7899 620

Ponudu je moguće zatražiti putem e-maila info@extremeit.hr ili klikom na gumb ZATRAŽI PONUDU

Zatraži ponudu