O nama

Inovacije, kreativnost i sigurnost podataka je ono što razlikuje vodećeg od ostalih.

Extreme IT d.o.o.

Extreme IT d.o.o. je tvrtka koja je spremna odgovoriti na potrebe svih klijenata pružajući im kompletna web poslovna rješenja. Naša stručnost u web strategiji, web razvoju, web tehnologiji, sigurnosti sustava i pružanju web prostora omogućila nam je stvoriti najkvalitetnija rješenja te klijentima omogućiti veliku prednost nad konkurencijom.

U tvrtki Extreme IT potičemo inovativnost našeg tima i suradnika, te kreativne ideje pretvaramo u nove projekte, a samim time i u dodatnu vrijednost za naše klijente

Misija

Dobrom organizacijom i timskim radom svojim klijentima pružiti savršenu uslugu, mogućnost obavljanja cjelokupnih profesionalna rješenja na jednom mjestu uz maksimalnu sigurnost i konkurentne cijene.

Vizija

Naša vizija je kontinuirana poslovna izvrsnost i kvaliteta, kroz pravovremeno odgovaranje na sve zahtjeve i izazove suvremenog tržišta, te usmjerenost na potrebe klijenata sve s ciljem razvoja u jednu od najkonkurentnijih informatičkih tvrtki u regiji.

Mi ne izrađujemo samo web stranice, mi pružamo kompletnu uslugu Vašeg online poslovanja. Savjetujemo, Planiramo, Dizajniramo, Razvijamo, Promoviramo i vodimo Vaše online poslovanje prema vrhu uspjeha !