Web hosting

Smještaj web stranica na server omogućava da cjelokupni internet sadržaj bude dostupan svima koji pregledavaju internet.

Najvažnija stavka dobrog web hostinga je njegova brzina, odnosno koliko brzo se vaša stranica učitava, zato web hosting mora biti brz i kvalitetan. Za postizanje tih ciljeva mi stalno nadograđujemo naše sustave s najnovijom tehnologijom bez dodatnih troškova za naše klijente.

xHosting ima svoje poslužitelje o kojima brinemo sami. Na taj način ako dođe do problema, možemo ga ODMAH ukloniti. Naši serveri locirani su u Njemačkoj koja ima odličnu povezanost s Hrvatskom i Vaše stranice će biti učitane u sekundi

Pregled svih paket i usluga web hostinga - xHosting.HR

Web hosting

Web hosting obuhvaća:

  • Zakup određene veličine diskovnog prostora

  • Smještaj vaše web stranice sa svim podacima koje ona sadrži

  • Besplatna i brza registracija domene (.hr, .com, .net, .eu...) i provjera njezine dostupnosti

  • Dodjeljivanje e-mail adresa (elektronska pošta)

Web hosting obuhvaća:
12
Godina uspješnog poslovanja
320+
Uspješno realizirano projekta
1170+
Zadovoljnih poslovnih korisnika
2.5M+
Prodanih proizvoda preko naših sustava
Koji hosting paket je stvoren za vas ?

Koji hosting paket je stvoren za vas ?
Extreme Hosting

Extreme Hosting paketi namjenjeni su zahtjevnijim korisnicima hostinga, a koji još nisu dovoljno veliki za prelazak na neko od profesionalnih rješenja poput VPS-a ili Dedicated servera.

Web Hosting

Web Hosting je osnovna vrsta hosting paketa namjenjena malim te srednjim stranicama. U osnovnim paketima hostinga uključeno je sve što je prosječnom korisniku dovoljno.

VPS Serveri

VPS je vrsta hostinga odnosno virtualnog servera koja ima jako visoke perfomanse i koji služi za zahtjevnije stranice kako bi radile nesmetano i brzo.

Dedicated serveri

Dedicated server je kompletan server koji je zakupljen i održavan isključivo za vas, odnosno ne dijelite resurse s nikim drugim i potpuno ste izolirani od ostalih korisnika drugih hosting paketa. Služi isključivo za zahtjevne korisnike web stranica ili web trgovina.

Želite li ponudu? Nazovite nas +385 1 7899 620

Ponudu je moguće zatražiti putem e-maila info@extremeit.hr ili klikom na gumb ZATRAŽI PONUDU

Zatraži ponudu