Savjeti za bolju rangiranost na tražilicama

Savjeti za bolju rangiranost na tražilicama


Želite biti visoko pozicionirani na web tražilicama ?


Iako je to težak posao i zahtjeva puno truda kako bi se popeli na željeno mjesto na Google i ostalim tražilicama, napisat ćemo nekoliko savjeta kako ubrzati taj proces.

Web dizajn koncepti su vrlo važni kada posjetitelj dođe na vašu web stranicu. Oni određuju koliko će lako krajnji korisnik pronaći potrebne informacije, koristeći SEO friendly dizajn možete dobiti najbolje u oba smjera i bolje korisničko iskustvo i bolju rangiranost.

Savjeti za bolju rangiranost:

1) SEO Friendly URL


Tražite od tvrtke koja Vam je izradila ili koja će raditi vašu web stranicu, da URLovi budu SEO Friendly, što to znači ?

SEO Friendly urlovi su riječi iza URL-a vaše web stranice, npr... ako se bavite prodavanjem proizvoda za njegu lica Vaši SEO friendly urlovi bi trebali izgledati ovako:

www.vašafirma.hr/proizvodi/njega-lica

Unutra te kategorije trebali bi biti proizvodi za njegu lica.

2) Optimizacija slika


Brzina se vrlo važan faktor za bolju rangiranost vaše web stranice, optimizirajte vaše slike na web stranice i uštedite što više prostora. Tako ćete smanjiti zauzeće diska a stranice će se učitavati za više od duplo nego trenutno.

3) Koristite laganu navigaciju


Važnost je koncept stranice bude dobro raspoređen, dobra navigacija bit će dodatni plus za vas je će se posjetitelji lakše snalaziti na vašoj web stranici, a isto tako će i botovi lakše prolaziti sadržaj i vašu web stranicu.

4) Sitemap


Sitemap je sastavni dio dobrog web dizajna. Osim što pruža jednostavniju navigaciju, pokazuju i tražilicama koji sadržaj je bitan na vašoj web stranici i pomaže lakšoj indeksaciji sadržaja.

5) Integracija društvenih medija


Iskoristite društvene medije i povećajte vašu online vidljivost. Zapamtite danas su društvene mreže važan dio prikupljanja vaših klijenata, isto kao što klijenti vole društvene mreže, tako i tražilice volje da na svojoj stranici imate integraciju društvenih mreža.

Zaključak


Vaš cilj je napraviti preglednu web stranicu na kojoj će se Vaši posjetitelji moći lagano snalaziti i koristiti a isto tako napraviti web stranicu koja je brza i koja će biti napravljena SEO friendly, kako bi olakšali i tražilicama njihov posao i biti ćete nagrađeni s višom pozicijom na tražilicama.
Želite li ponudu? Nazovite nas +385 1 7899 620

Ponudu je moguće zatražiti putem e-maila info@extremeit.hr ili klikom na gumb ZATRAŽI PONUDU

Zatraži ponudu