Četiri greške zbog kojih će Vaša web stranica izgleda neprofesionalno

Četiri greške zbog kojih će Vaša web stranica izgleda neprofesionalno


Izrada web stranice za Vašu tvrtku može se činiti kao dobra ideja za poduzetnike, angažirate tvrtku za izradu web stranica i mislite da ste svoj posao obavili i da će se oni pobrinuti da Vaša stranica izgleda profesionalno. Istina je da kada radite web stranicu i stavljate Vaše poslovanje online sudovi posjetitelja ovise o sitnim detaljima.

1) Nepravilno korištenje predložaka

Naravno ova opcija je za poduzetnike najjeftinija opcija, odabrati predložak i stranica je gotova već kroz koji dan. Ova metoda izrade web stranica nije preporučljiva za ozbiljne tvrtke koje žele prezentirati svoj posao online. Preporučujemo da i ako želite uštedjeti novac na dizajnu Vaše web stranice, uvijek odaberite predložak koji koliko toliko upotpunjava boje i vizual Vaše tvrtke.

2) Tipografija

Biranje fonta je veći posao nego što mislite. Font uvijek mora biti prilagođen vizualu stranice. Naravno uvijek mora biti čitak i prilagođen kako bi oko već na prvi pogled uočilo bitan sadržaj od manje bitnog sadržaja na Vašim web stranicama.

3) Korištenje tamnih pozadina i boja

Prilagodite boje dizajnu Vaših web stranica, izbjegavajte tamnije boje jer svjetlije boje daju bolju čitljivost Vaših web stranica i garantirano veću prodaju.

4) Poziv na akciju

Takozvani poziv na akciju vrlo je bitan detalj Vaših web stranica, izbjegavajte korištenje više poziva na akciju, dovoljan je jedan ali vrijedan. Pazite da Vaš poziv na akciju bude dobro osmišljen što se tiče dizajna a i samog teksta u pozivu na akciju.
Želite li ponudu? Nazovite nas +385 1 7899 620

Ponudu je moguće zatražiti putem e-maila info@extremeit.hr ili klikom na gumb ZATRAŽI PONUDU

Zatraži ponudu