Zašto je dobar web dizajn važan ?

Zašto je dobar web dizajn važan ?


Kad dođe vrijeme za dizajn i izradu vaše web stranice, imat ćete na raspolaganju mnogo različitih opcija.

Mnoge se tvrtke odlučuju angažirati usluge izrade web stranice kako bi olakšale postupak i osigurale profesionalni rezultat.

Pristup koji ćete zauzeti ovisit će o vašim postojećim vještinama, ciljevima vaše web lokacije i tome koliko želite biti uključeni u čitav proces izrade web mjesta. Ako još uvijek niste sigurni, to je u redu, do kraja ovog posta trebali biste imati jasnu ideju koji vam je pristup najbolji.

Ispod ćete saznati zašto morate imati profesionalnu web stranicu ako želite da vaša web lokacija uspije.

Zašto je web dizajn važan ?

Vaša web stranica je vaš virtualni dom. Ako već imate trgovinu ispred fizičke trgovine, onda će vaša web stranica biti virtualno proširenje trgovine. S druge strane, ako pokrećete isključivo internetsko poslovanje, tada vaša web stranica može u potpunosti napraviti ili prekinuti vaš uspjeh.

Kada posjetitelj dođe na vašu web stranicu, odmah će započeti s formiranjem mišljenja o tome je li vaša web stranica pouzdana ili ne.

Ako je vaša web lokacija relevantna i profesionalna, vaši posjetitelji neće samo duže ostati na vašoj web lokaciji i kopati po sadržaju vaše web lokacije, već će mnogo vjerojatnije kupiti i od vas.

Na to možemo gledati iz perspektive vašeg posjetitelja. Ako se vaša web lokacija zauvijek učitava ili ima pravopisne pogreške, zastarjele slike i veze koje ne funkcioniraju, s cjelokupnim dizajnom koji ne nadahnjuje povjerenje, mislite li da će se vaši posjetitelji zadržati da kupe od vas? Vjerojatno ne.

Imate samo jednu priliku da napravite prvi dojam; nemojte ga trošiti na nekvalitetnu web stranicu.

Popis stvari koji će vas istaknuti od ostalih:

1) Jasan i oku ugodan dizajn web stranice
2) Kvalitetan sadržaj
3) Dobra navigacija
4) Uvijek dostupna stranica O nama i Kontakt
5) Povezivanje s društvenim mrežama
6) Call-to-Action - Poziv na akciju
7) CMS - Kako bi lagano mogli sami puniti i održavati sadržaj s novim informacijama i/ili novostima

Preporuka - Unajmite profesionalce

Ako vam profesionalna tvrtka izrađuje web stranicu, možete biti sigurni da će stranica biti kvalitetno i dobro napravljena te da će uključivati sve gore navedene elemente.

Ovaj pristup vam omogućuje da se fokusirate na svoje poslovanje ili provedete vrijeme stvarajući odličan sadržaj, dok profesionalni dizajnerski tim izrađuje stranicu vaših snova.

Tvrtka Extreme IT se bavi izradom profesionalnih web stranica već godinama, napravili smo projekte koji su doživjeli veliki internacionalni i domaći rast.

Ako želite da Vaša stranica bude inovativna te kvalitetna svakako nas kontaktirajte kako bi vam napravili okvirnu ponudu za izradu Vaše web stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Želite li ponudu? Nazovite nas +385 1 7899 620

Ponudu je moguće zatražiti putem e-maila info@extremeit.hr ili klikom na gumb ZATRAŽI PONUDU

Zatraži ponudu